Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dostałem bana za wulgi i zniewage.. na tydzień :) napisałem odwołanie :

Powód odwołania: Witam,piszę odwołanie iż stwierdziłem,że przegiąłem z tymi przekleństwami... Ale ten 'gracz'który złożył skarge mnie bardzo prowokował...Zasypywał mnie wiadomościami. Z racji tego tak zareagowałem... Mam bardzo trudną sprawę rodzinną (rodzice się rozwodzą)i chodzę całymi dniami zdenerwowany. Działałem tak jakby w afekcie,chciałbym aby ban był skrócony... Ale to zależy od was czy uszanujecie to co teraz zostaje wysłane. Dodaję SS z waszego Ox'a :) W którym byłem-uczesniczyłem. Pozdrawiam Lemmin.

jak myślicie,dostane UB ?:) I czy po tygodniu eQ będzie na koncie... bo słyszałem coś tam o znikajacym eQ . ;)

Opublikowano

To juz zalezy od gm'a ktory przeczyta podanie.

Ale rzadko sie zdarza ze odbanowywuja za wulgi.

Kiedys jak wyslalem zeby mnie odbanowali bo dostalem na miesiac za wulgi + obraze rodziny napisali ze nie odbanuja mnie bo tylko miesiac,ze wytrzymam -.-.

Zalezy od szczescia,ale co tydzien nie wytrzymasz?

sstwc.jpg

Opublikowano

To juz zalezy od gm'a ktory przeczyta podanie.

Ale rzadko sie zdarza ze odbanowywuja za wulgi.

Kiedys jak wyslalem zeby mnie odbanowali bo dostalem na miesiac za wulgi + obraze rodziny napisali ze nie odbanuja mnie bo tylko miesiac,ze wytrzymam -.-.

Zalezy od szczescia,ale co tydzien nie wytrzymasz?

W tydzień zarabiam jakieś 10kkk ;< 100zł :(

Opublikowano

XenoxMT2 jest dobrym wyborem. Na razie jest OFF, gdyż są jakieś problemy z połączeniem, ale dzisiaj będzie ON.

Co do UB to wątpię, aby Ci go przyznali, bo takie wymówki dostają codziennie... ekwipunek Ci nie zniknie, nie martw się.

Opublikowano

XenoxMT2 jest dobrym wyborem. Na razie jest OFF, gdyż są jakieś problemy z połączeniem, ale dzisiaj będzie ON.

Co do UB to wątpię, aby Ci go przyznali, bo takie wymówki dostają codziennie... ekwipunek Ci nie zniknie, nie martw się.

Szkoda by było eQ wartego 300zł+ ;-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...